Door Linda Engels-Strijbosch op 10 maart 2022

Jij bepaalt

Met nog een paar dagen te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen is de campagne op haar hoogtepunt. Het verkiezingsdebat is geweest en PvdA’ers zijn de afgelopen weken in Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout de straat opgegaan met folders, brieven, kanjerkoeken en ons manifest voor betaalbaar wonen.

Mijn agenda was overvol met interviews, vergaderingen en andere campagneactiviteiten. Overal waar ik kom word ik aangesproken door mensen die me succes wensen en die het leuk en dapper vinden dat ik me verkiesbaar stel. Een nieuwe generatie én vrouw. Ik kies er bewust voor om niet aan de zijlijn te staan. We hebben zoveel crisissen, de klimaat-, onderwijs-, en de wooncrisis. Ik geloof dat we in de politiek echt dingen kunnen veranderen. Ik vind het dan ook een eer om als lijsttrekker voorop te mogen lopen in de strijd voor een eerlijke toekomst voor Laarbeek.

Ik roep jong en oud op om op 14, 15 en 16 maart te gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met jouw stem bepaal jij of we sociaal beleid gaan maken in de gemeente, want dat is hard nodig. Jij bepaalt of we allemaal een thuis kunnen vinden. Jij bepaalt of er een plek is waar we elkaar kunnen ontmoeten en jij bepaalt of er wordt omgekeken naar mensen die wat hulp kunnen gebruiken. Jij bepaalt of er wordt geluisterd naar de mensen met de diepste zakken en de grootste mond of dat er wordt geluisterd naar mensen met het grootste hart.

Laten we kiezen voor wat echt belangrijk is. Stem sociaal, kies PvdA.

Linda Engels-Strijbosch

Dit stukje is ook verschenen in DeMooiLaarbeekKrant van 11 maart 2022.
Foto Joost Duppen.

Linda Engels-Strijbosch

Linda Engels-Strijbosch

Linda Engels-Strijbosch is sinds maart 2022 raadslid en fractievoorzitter van de PvdA Laarbeek. Ze woont in Aarle-Rixtel waar ze ook geboren en getogen is. Ze heeft aan de Fontys Hogeschool de opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond en ze heeft een jaar in Australië en Nieuw-Zeeland rondgereisd.

Meer over Linda Engels-Strijbosch