Politiek over de gemeentegrens: Ledenbijeenkomst 24 februari

Door Thom van den Brule op 31 januari 2024

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen spraken we vaak over onze samenwerking met GroenLinks. Landelijk is de samenwerking erg succesvol, gezien de enorme stijging van het aantal nieuwe leden van beide partijen. Ook de lokale afdelingen van PvdA en GroenLinks uit Laarbeek en Gemert-Bakel hebben veel met elkaar opgetrokken in campagnetijd. Die samenwerking willen we graag voortzetten. Daarom organiseren we op zaterdag 24 februari een informatieve en gezellige ledenbijeenkomst.

We bespreken de campagne en de uitkomst van de Tweede Kamerverkiezingen en de gevolgen voor onze gemeenten. We zijn benieuwd naar wat jij vindt van onze activiteiten en ons beleid. Ook blikken we graag met je vooruit op de komende Europese verkiezingen. Dat doen we samen met Mohammed Chahim, de Helmondse Europarlementariër voor de PvdA. Mohammed is voor GroenLinks-PvdA de nummer 2 op de kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen!

Wil je andere leden ontmoeten onder het genot van een drankje? Wil je meedenken over de samenwerking tussen de afdelingen? Ben je geïnteresseerd in de ervaringen en visie van Mohammed Chahim? Kom dan op 24 februari om 14.00 uur naar onze bijeenkomst. Heb je een politiek geïnteresseerde buurman, een familielid dat altijd over politiek wil discussiëren of ken je iemand met een sociaal hart, een introducé is welkom. De bijeenkomst vindt plaats bij Grotel’s Genieten aan de Grotel 5 in Bakel. We kijken uit naar je komst!

Thom van den Brule, voorzitter PvdA Laarbeek

 

Mohammed Chahim – Foto Flickr / PvdA

 

Thom van den Brule

Thom van den Brule

Thom van den Brule is sinds oktober 2023 voorzitter van de PvdA-afdleing Laarbeek. Hij is teamleider specialistische GGZ bij Novadic-Kentron, de instelling voor verslavingszorg in Noord-Brabant. Thom woont in Aarle-Rixtel, is getrouwd en heeft drie zoons.

Meer over Thom van den Brule