GroenLinks en PvdA samen op campagne

25 oktober 2023

De verkiezingen komen eraan, dus we gaan op campagne. GroenLinks en Partij van de Arbeid doen iets bijzonders. We doen samen mee aan de Tweede Kamerverkiezingen en we gaan dus samen op campagne. Ook in Laarbeek. Afgelopen zaterdag gingen we na een kopje koffie onder de kiosk langs de deuren om in gesprek te gaan met de inwoners van Lieshout. Ondanks de herfstvakantie waren er gelukkig genoeg inwoners die even tijd hadden voor politiek. We spraken over bestaanszekerheid, de wooncrisis en het klimaat. Lokale onderwerpen waar de landelijke politiek invloed op heeft en waar ook PvdA-GroenLinks plannen voor heeft. Plannen die knalgroen en keirood zijn.

Zo vinden we dat je rond moet kunnen komen van je inkomen. Daarom kiezen we voor het verhogen van het minimumloon en het verlagen van de loonbelasting. En we vinden dat een betaalbaar huis een recht is voor jong en oud. Daarom willen we meer sociale huur en versimpeling van regels om meer huizen te kunnen bouwen. En als we de klimaatproblemen niet eerlijk aanpakken, dan komen we helemaal niet vooruit. Daarom willen we investeren in schone energie, in het verduurzamen van bedrijven en in het isoleren van huizen.

Het is fijn als mensen enthousiast zijn over onze plannen. Maar je treft aan de deur ook wel eens iemand die wat minder groen of rood denkt. Het is erg leuk als dan later blijkt dat onze flyer mensen toch aan het denken heeft gezet. Ben je ook benieuwd naar de plannen van GroenLinks-PvdA? Op www.groenlinkspvda.nl lees je er alles over. En misschien komen we je wel tegen. Want voor de verkiezingen van 22 november gaan we ook nog samen op campagne in Aarle-Rixtel, Mariahout en Beek en Donk om te horen wat er onder de inwoners leeft.

GroenLinks Laarbeek Gemert-Bakel & PvdA Laarbeek